The Light will stay on . . . 11 years after

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ειδα φως και μπήκα

Η αποκομιδή των ευχών σου μπορεί να πάρει πολύ χρόνο τελικά.
Πιθανανολογείς στην εσχατιά των καιρών την αλλαγή των πάντων.
Αφού δεν βλέπεις χαΐρι σε τι μπορεί να ελπίζεις;
Δεν θα κάνω θέμα για τα γνωστά και εκτενώς (ως και σε βαθμό ηλιθιότητας) αναλυμένα καθημερινά ζητήματα περί της εσωτερικο-εξωτερικής μας πολιτικής (λέω και καμιά μαλακία για να περάσει η ώρα).
Δεν θέλουμε χρήματα λέει ο αρχηγός της αγέλης, αλλά θέλουμε χαμηλό επιτόκιο δανεισμού. Αναρωτιέμαι τι θα δανειστούμε τότε. Ομπρέλες θαλάσσης ;; Αν όχι χρήματα... δεν μπορεί, κάτι έχει στο νού του αυτός.... (εκτός από αλυσίδα ποδηλάτου στο χέρι του).

Τέλος και των αρχών και των πάντων. (Που μας πάει ο άνθρωπος ρε...)

Φέτος, λέω για αλλαγή, να κάνω Πάσχα εκτός χώρων περίθαλψης. Καιρού θέλοντος, Θεού επιτρέποντος και πατέρα συμφωνούντως. 
Είδωμεν.

Έχω χαθεί από τις γειτονιές μας. Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να αφιερώσω καθόλου χρόνο ούτε για να διαβάσω κανέναν σας. Είναι μια δύσκολη, πολύ δύσκολη εποχή για μένα, όπως και για πολλούς άλλους υποθέτω. Αναμένονται ριζικές και εκ βάθρων αλλαγές ακόμα και στο επάγγελμα που εξασκώ, δεν μπορώ να πω και περισσότερα για αυτό, μιας και ένας λόγος είναι πως ακόμα δεν είναι ξεκαθαρισμένο τίποτα. Έχει δρομολογηθεί όμως κάτι πολύ σημαντικό όπως και σοβαρό επίσης.
Είδωμεν και για αυτό.

Κάνω μια στιγμιαία ανάπαυλα εν μέσω εργασίας (και ας είναι 4.40 το πρωί..) για να συνεχίσω αμέσως μετά.

Σας αφήνω ένα παλιό αλλά έξυπνο video (για όσους δεν το έχουν δεί) και σας χαιρετώ όλους μέχρι νεωτέρας.


Υ.Γ. : Ζητώ συγνώμη που δεν απάντησα στά σχόλια του προηγούμενου πόστ αλλά ελπίζω να έλθει σχετικά σύντομα η ώρα να αποκτηθεί ελεύθερος χρόνος.

Εσείς άραγε πως είστε ;


Bonus


Του  Bραζιλιάνου ογκολόγου και συγγραφέα Drauzio Varella:
 
Στις μέρες μας δαπανώνται πέντε φορές περισσότερα χρήματα στην έρευνα για την ανδρική ανικανότητα και την προσθετική στήθους στις γυναίκες, σε σχέση με αυτά που δαπανώνται για τη θεραπεία της νόσου Alzheimer. Ως εκ τούτου σε λίγα χρόνια θα έχουμε ηλικιωμένους με τέλεια στύση και ηλικιωμένες με μεγάλα βυζιά που όμως κανείς τους δε θα θυμάται σε τι χρησιμεύουν...

  


._

._

Εξέχουν από το πάτωμα. (Θα τσακιστεί κανείς και άντε να τον μαζέψεις μετά...)


memories..

memories..